top of page

NOSALTRES

m² Consulting integra una xarxa de professionals de consultoria, la gestió, l'urbanisme, l'arquitectura, la construcció, el dret aplicat, l’interiorisme, serveis de manteniments, d'especialistes mediambientals, així com en l’àmbit de creació de marques, i conceptualització de models de negoci. Amb aquesta fusió, tractem d'afrontar la conjuntura econòmica actual i futura del sector, plantejant un nou model empresarial, mitjançant el qual, es constitueix en un projecte viable, aportant un nou patronatge integrador d'empresa, al teixit empresarial del País.

JM_edited.jpg
Josep Maria Rubió Gras
CEO & Founder - Director Executiu

" m² Consulting es constitueix, amb una clara identitat outsource, per donar servei tant a particulars com a empreses i Societats. Assessorem i acompanyem als nostres clients, prestant els nostres serveis de forma externa, degudament processada, ajudant a reduir el pes estructural de les mateixes i a optimitzar els seus recursos, sense renunciar a la consecució dels seus objectius finals, que son personalitzats segons les necessitats de cada client " .

Assessorament i Acompanyament Expert 2 (
Assessorament expert

La nostra reputació com a professionals intransigents amb la qualitat, en tot el que fem, es fonamenta en el servei que oferim als nostres clients i en guanyar-nos la seva confiança.

bottom of page